VARIANTA S GUMOVÝMI MEDVÍDKY V KULATÉ DORTOVÉ FORMĚ


2.DOKONČENÍ SMETANOVÝ DEZERT S OVOCEM

1.Takto hotový DEZERT přikryjeme fresh folíí a dáme do lednice na 6 hodin zatuhnout

2.Když je DEZERT vychladlý , vyjmeme ho z lednice a vložíme tak jak je do větší misky s horkou vodou

(aby nám polevily strany a lépe jsme ho mohly vyjmout z formy )

3.Poté kolem dokola dort okrojíme příborovým nožem , přikryjeme talířem , otočíme a opatrně dezert vyklepneme z formy

DEZERT můžeme podávat s kousky čerstvého ovoce 

SMETANOVÝ DEZERT S OVOCEM

NA TENTO DEZRT V BÁBOVKOVÉ FORMĚ POTŘEBUJEME:

1 litr SMETANY 33%

0,25 litrů KOKOSOVÉ MLÉKO

30 gramů PLÁTKOVÉ ŽELATINY

40 gramů VANILKOVÝ CUKR

125 gramů BORŮVKY

200 - 400  gramů JAHODY (podle velikosti formy)

2 kusy BANÁN

DĚTSKÉ PIŠKOTY

HORKÁ VODA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VÝROBNÍ POSTUP


1.PŘÍPRAVA NA SMETANOVÝ DEZERT S OVOCEM

1.Do misky vložíme PLÁTKOVÁ ŽELATINA (30 g) a zalijeme HORKÁ VODA (0,2l)

2.Vedle do většího hrnce nalijeme 1L SMETANA (33%) , KOKOSOVÉ MLÉKO (0,25l) a VANILKOVÝ CUKR (40g)

Metlou vše promícháme a zahřejeme na 90 stupňů poté přimícháme rozpuštěná ŽELATINA, promícháme a stáhneme z plotny

3.Do BÁBOVKOVÁ FORMA nebo kterékoliv jiné poté vysypeme část ze BORŮVKY (125g) a zalijeme dvěmi naběračkami hotové směsi.

Do této směsi přidáme POKRÁJENÉ JAHODY (200-400g , podle velikosti formy) a znovu zalijeme 2-3 naběračkami smetanové směsi.

Do této směsi dále vložíme i na menší kousky POKRÁJENÝ BANÁN (2 ks) , znovu zalijeme směsí a přidáme ZBYTEK z BORŮVKY (125 g) , který dolijeme zbytkem hotové směsi na DEZERT

4. Na takto hotovou směs pokládáme rovnoměrně dětské piškoty plochou částí navrch 

NEPEČENÉ MÍŠA ŘEZY


MIRABELKOVÝ CHEESECAKE


ZEBRA CAKE