VÝROBNÍ POSTUP

(POPIS K VIDEU) 

1.Výroba PIŠKOTOVÝ DORT SE ZAKYSANOU SMETANOU A JAHODAMI

a) Do misky si dáme ZAKYSANÁ SMETANA (800g) a TVAROH TUČNÝ (250g) , přidáme napůl pokrájené JAHODY (250g)( můžeme použít i jiné ovoce MALINY BORŮVKY atp) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (10g) a vše metlou dobře rozmícháme

b) Vezmeme si DORTOVÁ FORMA (17cm) a na dno vyskládáme CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY (část ze 43 ks)

c) Na takto rozprostřené CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY poté nalijeme část KRÉMu z JAHODY který metlou rozprostřeme po celých CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY

d) Poté znovu na KRÉM Z JAHOD skládáme část CUKRÁŘSKÉ PIŠTKOTY a znovu přelijeme KRÉMem z JAHOD

e)  celé znovu opakujeme dokud nemáme plnou DORTOVÁ FORMA

PIŠKOTOVÝ DORT SE ZAKYSANOU SMETANOU A JAHODAMI

NA TENTO LETNÍ DORT POTŘEBUJEME:

0,800 Kg ZAKYSANÁ SMETANA

0,250 Kg TVAROH 3,5%

0,250 Kg JAHODY

0,010 Kg ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY

43 kusů CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY

NÁŠ TIP: MÍSTO JAHOD MŮŽETE POUŽÍT I MALINY, BORŮVKY NEBO VIŠNĚ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------






2.Dokončení PIŠKOTOVÝ DORT SE ZAKYSANOU SMETANOU A JAHODAMI

f) Vrchní část krému poté uhladíme CUKRÁŘSKÁ STĚRKA

g) Ozdobíme JAHODAMI krájenými napůl nebo OVOCEm dle libosti

h) Dáme do chladničky na 10-12 hodin zatuhnout