POMŮCKY, KTERÉ BUDEME POTŘEBOVAT:

1 x VĚTŠÍ MÍSA NA TĚSTO

2 x střední MISKY

HRNEC S VODOU NA VAŘENÍ KNEDLÍKŮ

MALÝ HRNEC NA ROZPUŠTĚNÍ MÁSLA

HRNEC S VODNÍ LÁZNÍ

PÁNVIČKU

VAŘEČKU

METLIČKU

ČISTOU UTĚRKU

VELKÝ TALÍŘEK

NABĚRAČKA - CEDNÍK

PŘÍBOROVÝ NŮŽ, POLEVKOVOU LŽÍCI, ČAJOVOU LŽÍCI

KUCHYŇSKÁ VÁHA

SPORÁK

HORKOVZDUŠNÁ TROUBA

KONVICE HORKÉ VODY

HLUBOKÝ PEKÁČ DO TROUBY

MISKY NA CREME BRULLE 

MIXÉR

KUCHYŇSKÁ VÁHA


VOLITELNÉ:

FLAMBOVACÍ PISTOLE

Fotografie z Vašeho vaření můžete sdílet s dalšími prostřednictvím FACEBOOKU, skupina "KDYŽ DĚTI VAŘÍ"

OVOCNÉ TVAROHOVÉ HNEDLÍKY + CREME BRULEE

NA TENTO KURZ BUDEME POTŘEBOVAT NÁSLEDUJÍCI SUROVINY:

TĚSTO: 

250 g POLOTUČNÝ TVAROH

1 x VEJCE 

240 g POLOHRUBÁ MOUKA

SŮL

30 g  CUKR MOUČKA


NÁPLŇ:

VANIČKA JAHOD

NEBO

VANIČKA BORŮVEK


NA ZDOBENÍ:

MÁSLO

HNĚDÝ CUKR

STROUHANKA


CREME BRULEE

500 ml SMETANA 32 -35 % (SMETANA KE ŠLEHÁNÍ - ŠLEHAČKA)

5 x VEJCE

2 x VANILKOVÝ CUKR ( 2x 8 gramů )

100 gramů CUKR KRUPICE

HNĚDÝ CUKR