3. PŘÍPRAVA DRUHÉHO KRÉMU pro NEPEČENÝ DEZERT ORGASMUS
e) Do misky dáme POMAZANKOVÉ MÁSLO (1000 gramů), UVAŘENÝ VANILKOVÝ PUDING (500 gramů) a VANILKOVÝ CUKR (60 gramů). Vše pomocí ručního elektrického šlehače vyšleháme do tužšího krému.
f) Takto připravený krém následně naneseme na první krém.
3. DOKONČENÍ DEZERTU ORGASMU.
g) Vezmeme si NASEKANÉ VLAŠSKÉ OŘECHY a NASEKANÉ MANDLE (200 gramů), kterými následně posypeme povrch naneseného krému.
h) Vezmeme si rozehřátou čokoládu (ve vodní lázni rozpustíme 100 gramů čokolády se 40 gramy másla) a čokoládu náhodně rozprostřeme po povrchu nasypaných drcených ořechů.
NEPEČENÝ DEZERT ORGASMUS
NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:
30 kusů CUKRÁŘSKÝCH PIŠKOTŮ
585 gramů ANANAS STERILOVANÝ
500 gramů MASCARPONE
40 gramů CUKR MOUČKA
1000 gramů (1 kg) POMAZANKOVÉ MÁSLO
500 gramů UVAŘENÝ VANILKOVÝ PUDING
60 gramů VANILKOVÝ CUKR
100 gramů NASEKANÉ VLAŠSKÉ OŘECHY
100 gramů NASEKANÉ MANDLE
100 gramů ČOKOLÁDA NA VEŘENÍ
40 gramů MÁSLO
VÝROBNÍ POSTUP
1. PŘÍPRAVA KORPUSU pro NEPEČENÝ DEZERT ORGASMUS
a) Vezmeme si CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY (30 kusů). které rovnoměrně vyskládáme vedle sebe do dortové formy ( já jsem použil nastavitelnou dortovou formu).
2. PŘÍPRAVA PRVNÍHO KRÉMU pro NEPEČENÝ DEZERT ORASMUS
b) Vezmeme plechovku se STRILIZOVANÝ ANANAS (585 gramů), kterou otevřeme a nálev scedíme do hrníčku. Pevný obsah plechovky (samotný ananas) následně pomocí ručního tyčového mixeru rozmixujeme.
c) Do misky následně rozmixovaný ananas, 500 gramů MASCARPONE (500 gramů) a CUKR MOUČKA (40 gramů). Vše pomocí ručního elektrického šlehače vyšleháme do tužšího krému.
d) Takto připravený krém následně naneseme na rozprostřené cukrářské piškoty.