VÝROBNÍ POSTUP: 

(POPIS K VIDEU)


1. VÝROBA KORPUSU pro míša řezy

1. Připravíme si SUŠENKY (130 g) které dáme do mixéru - sušenky rozemeleme na jemný prášek, který pak vysypeme do misky.

2. V hrnci nebo v mikrovlnce si rozpustíme MÁSLO (110 g), které po rozpuštění přilejeme k prášku ze sušenek. Obsah misky s máslem důkladně promícháme.

3. Připravíme se dortovou formu o průměru 18 cm, do které vysypeme obsah misky, rovnoměrně rozprostřeme a pomocí lžičky udusáme.

Takto připravený korpus můžeme ale nemusíme dát do ledničky.


3. VÝROBA TOPu pro míša řezy

Vezmeme si MLÉČNOU ČOKOLÁDU NA VAŘENÍ (100 g) kterou si ve vodní lázni rozpustíme. Připravíme si také BÍLOU ČOKOLÁDU (30 g) na vaření, kterou si rovněž ve vodní lázni rozpustíme.

NEPEČENÉ MÍŠA ŘEZY  HOTOVÉ ZA 15 min.


NA MÍŠA ŘEZY POTŘEBUJEME:

250 gramů TVAROHU

200 gramů ZAKYSANÉ SMETANY

130 gramů SUŠENEK (BEBE)

110 gramů MÁSLA

40 gramů VANILKOVÉHO CUKRU

20 gramů ZTUŽOVAČE ŠLEHAČKY

1 lžička RUMOVÉ AROMA

100 gramů MLÉČNÉ ČOKOLÁDY NA VAŘENÍ

30 gramů BÍLÉ ČOKOLÁDY

Dále budeme potřebovat dortovou formu o průměru 17 cm

--------------------------------------------------------


2. VÝROBA KRÉMU pro míša řezy

1. Do misky dáme TVAROH ( 250 g), ZAKYSANOU SMETANU (200 g), VANILKOVÝ CUKR (40 g), RUMOVÉ AROMA (1 čajová lžička) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (20 g). Vše pomocí vařečky, stěrky nebo ručního mixéru promícháme. 

2. Pomocí stěrky nebo lžičky přendáme krém do dortové formy, kde jej rovnoměrně rozprostřeme na korpus. Otřeme okraje a dáme na 10 minut do ledničky.


4. DOKONČENÍ míša řezů

Vytáhneme z ledničky dortovou formu, a na povrch krému rovnoměrně rozprostřeme rozpuštěnou mléčnou čokoládu, na kterou ihned načárkujeme rozpuštěnou bílou čokoládu. 

Dezert dáme na 10 minut do ledničky a můžeme jej pak ihned podávat.