VÝROBNÍ POSTUP:
1. VÝROBA KORPUSU pro míša řezy
1. Připravíme si SUŠENKY (130 g) které dáme do mixéru - sušenky rozemeleme na jemný prášek, který pak vysypeme do misky.
2. V hrnci nebo v mikrovlnce si rozpustíme MÁSLO (110 g), které po rozpuštění přilejeme k prášku ze sušenek. Obsah misky s máslem důkladně promícháme.
3. Připravíme se dortovou formu o průměru 18 cm, do které vysypeme obsah misky, rovnoměrně rozprostřeme a pomocí lžičky udusáme.
Takto připravený korpus můžeme ale nemusíme dát do ledničky.
3. VÝROBA TOPu pro míša řezy
Vezmeme si MLÉČNOU ČOKOLÁDU NA VAŘENÍ (100 g) kterou si ve vodní lázni rozpustíme. Připravíme si také BÍLOU ČOKOLÁDU (30 g) na vaření, kterou si rovněž ve vodní lázni rozpustíme.
NEPEČENÉ MÍŠA ŘEZY HOTOVÉ ZA 15 min.
NA MÍŠA ŘEZY POTŘEBUJEME:
250 gramů TVAROHU
200 gramů ZAKYSANÉ SMETANY
130 gramů SUŠENEK (BEBE)
110 gramů MÁSLA
40 gramů VANILKOVÉHO CUKRU
20 gramů ZTUŽOVAČE ŠLEHAČKY
1 lžička RUMOVÉ AROMA
100 gramů MLÉČNÉ ČOKOLÁDY NA VAŘENÍ
30 gramů BÍLÉ ČOKOLÁDY
Dále budeme potřebovat dortovou formu o průměru 17 cm
--------------------------------------------------------
2. VÝROBA KRÉMU pro míša řezy
1. Do misky dáme TVAROH ( 250 g), ZAKYSANOU SMETANU (200 g), VANILKOVÝ CUKR (40 g), RUMOVÉ AROMA (1 čajová lžička) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (20 g). Vše pomocí vařečky, stěrky nebo ručního mixéru promícháme.
2. Pomocí stěrky nebo lžičky přendáme krém do dortové formy, kde jej rovnoměrně rozprostřeme na korpus. Otřeme okraje a dáme na 10 minut do ledničky.
4. DOKONČENÍ míša řezů
Vytáhneme z ledničky dortovou formu, a na povrch krému rovnoměrně rozprostřeme rozpuštěnou mléčnou čokoládu, na kterou ihned načárkujeme rozpuštěnou bílou čokoládu.
Dezert dáme na 10 minut do ledničky a můžeme jej pak ihned podávat.