VÝROBNÍ POSTUP

(POPIS K VIDEU)

1.Výroba KORPUS na CAFFE CAKE

a) Připravené KAKAOVÉ BEBE SUŠENKY (390g) vložíme do sáčku a válečkem rozdrtíme na SUŠENKOVÁ DRŤ

b) Nadrcené KAKAOVÉ BEBE SUŠENKY (390 g) vysypeme do větší misky a přidáme INSTANTNÍ KÁVA NESCAFE (2 čajové lžičky) a zamícháme

c) Mezitím si vedle v kastrůlku připravíme VODNÍ LÁZEŇ ve které necháme rozpustit MLÉČNÁ ČOKOLÁDA (300g)

d) Když máme rozpuštěnou MLÉČNÁ ČOKOLÁDA (300g) nalijeme do ní SMETANA 32% (2,5 dcl) a promícháme

e) Takto hotovou čokoládovou směs nalijeme do rozdrcených KAKAOVÉ BEBE SUŠENKY (390g), promícháme ,1/2 této směsi vložíme do DORTOVÁ FORMA a lžící udusáme ke dnu.


CAFFE CAKE

NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:

0,390 Kg KAKAOVÉ SUŠENKY (BEBE)

2 čajové lžičky INSTANTNÍ KÁVA (NESCAFE)

0,300 Kg MLÉČNÁ ČOKOLÁDA

250 ml (2,5 dcl) SMETANA KE ŠLEHÁNÍ 32% 

0,300 Kg JAHODY

0,030 Kg CUKR MOUČKA

0,250 Kg  TVAROH 3,5

0,020 Kg ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY


NÁŠ TIP:

TENTO DEZERT SE LÉPE KRÁJÍ PŘÍMO V DORTOVÉ FORMĚ, MŮŽETE JEJ PODÁVAT I MÍRNĚ ZMRAŽENÝ....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Výroba KRÉM na CAFFE CAKE

f) Do plastové misky vložíme pokrájené JAHODY (300g) , přidáme CUKR MOUČKA (30g) a metličkou rozmícháme

g) Dále přidáme TVAROH (250g) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (20g) a znovu promícháme

h) Hotový krém stěrkou přendáme na připravený KORPUS a polévkovou lžící uhladíme do rovna

3.Dokončení CAFFE CAKE

ch) Na takto připravený základ poté přendáme zbytek směsi na KORPUS a ozdobíme JAHODY

Vložíme do chladničky na 2-3 hodiny