VÝROBNÍ POSTUP
1.Výroba KORPUS na CAFFE CAKE
a) Připravené KAKAOVÉ BEBE SUŠENKY (390g) vložíme do sáčku a válečkem rozdrtíme na SUŠENKOVÁ DRŤ
b) Nadrcené KAKAOVÉ BEBE SUŠENKY (390 g) vysypeme do větší misky a přidáme INSTANTNÍ KÁVA NESCAFE (2 čajové lžičky) a zamícháme
c) Mezitím si vedle v kastrůlku připravíme VODNÍ LÁZEŇ ve které necháme rozpustit MLÉČNÁ ČOKOLÁDA (300g)
d) Když máme rozpuštěnou MLÉČNÁ ČOKOLÁDA (300g) nalijeme do ní SMETANA 32% (2,5 dcl) a promícháme
e) Takto hotovou čokoládovou směs nalijeme do rozdrcených KAKAOVÉ BEBE SUŠENKY (390g), promícháme ,1/2 této směsi vložíme do DORTOVÁ FORMA a lžící udusáme ke dnu.
CAFFE CAKE
NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:
0,390 Kg KAKAOVÉ SUŠENKY (BEBE)
2 čajové lžičky INSTANTNÍ KÁVA (NESCAFE)
0,300 Kg MLÉČNÁ ČOKOLÁDA
250 ml (2,5 dcl) SMETANA KE ŠLEHÁNÍ 32%
0,300 Kg JAHODY
0,030 Kg CUKR MOUČKA
0,250 Kg TVAROH 3,5
0,020 Kg ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY
NÁŠ TIP:
TENTO DEZERT SE LÉPE KRÁJÍ PŘÍMO V DORTOVÉ FORMĚ, MŮŽETE JEJ PODÁVAT I MÍRNĚ ZMRAŽENÝ....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Výroba KRÉM na CAFFE CAKE
f) Do plastové misky vložíme pokrájené JAHODY (300g) , přidáme CUKR MOUČKA (30g) a metličkou rozmícháme
g) Dále přidáme TVAROH (250g) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (20g) a znovu promícháme
h) Hotový krém stěrkou přendáme na připravený KORPUS a polévkovou lžící uhladíme do rovna
3.Dokončení CAFFE CAKE
ch) Na takto připravený základ poté přendáme zbytek směsi na KORPUS a ozdobíme JAHODY
Vložíme do chladničky na 2-3 hodiny